disclaimer

 

Het gebruik van deze website is onderhevig aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met deze voorwaarden. De gegevens op deze website zijn bedoeld als algemene informatie en kunnen altijd zonder nadere aankondiging worden gewijzigd.Wij streven zorgvuldigheid na bij het samenstellen en onderhouden van deze website. Externe bronnen die via verwijzingen benaderbaar zijn worden betrouwbaar.

Voor de juistheid en volledigheid van de informatie staan wij niet in noch voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van de website.
Aan de geboden informatie kunt u geen rechten ontlenen. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van professioneel en/of deskundig advies.
Gebruikmaking van de geboden informatie is voor eigen rekening en risico van de gebruiker. Aan prijsopgaven op deze website kunnen door de gebruiker geen rechten worden ontleend.

Alle rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie. Hieronder vallen onder andere: teksten, logo’s, handelsmerken en grafisch materiaal.

 

Over denq

denq is een onderneming
gespecialiseerd in het hosten,
ontwerpen, maken en plaatsen van websites op het internet.

 

Adres

denq
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

 

Contact

Telefoon        073-6141431
Emailadres    ofni.[antispam].@denq.nl