partners

 

denq werkt nauw samen met de volgende ondernemingen:

partner-do-it-so-2017

do-is-so is een bedrijf dat zich sinds 1993 bezighoudt met software, hardware, netwerken, internet en verkoop van computers. do-it-so  is een degelijk en flexibel, automatiseringsbedrijf dat sterk is in productkennis. De medewerkers zijn thuis in automatiseren. Uw juiste aanspreekpunt binnen do-it-so  is Frank Doevendans.

partner-dispi-2017

dispi is een automatiseringsbedrijf dat zich sinds 1996 bezighoudt met software en hardware. Software is het grootste bestandsdeel van ons werk. dispi ontwikkelt, im- en exporteert en ondersteunt software. Wij zijn al jaren goed bekend met de DOS, Windows95/98/ME en Windows NT/2000/XP omgeving. Ook de Novell software is voor ons geen onbekende.

Bezoek de website van dispi

partner-qs-10-2017

qs-10 is een bedrijf dat zich sinds 1998 bezighoudt met opleidingen en ontwerpen op het gebied van software. Vandaag de dag is de opleidingen verschoven van diverse software pakketten naar opleidingen in e-Captain en de inrichting van e-Captain in combinatie met internet en verwerken van data voor verenigingen en stichtingen alsmede kleinverbruikers en ZZP-ers. Het maken en afhandelen van facturen – inboeken en voorzien van de boekhouding, bijhouden van de dagelijkse werkzaamheden voor een kleinbedrijf, ZZP-er of Verenigingen en stichting. Vraag naar de mogelijkheden bij qs-10 voor uw organisatie.

 

Over denq

denq is een onderneming
gespecialiseerd in het hosten,
ontwerpen, maken en plaatsen van websites op het internet.

 

Adres

denq
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

 

Contact

Telefoon        073-6141431
Emailadres    ofni.[antispam].@denq.nl