e-captain

 

e-Captain is een online CRM & CMS platform waarmee (sport)verenigingen, stichtingen en bedrijven snel en eenvoudig leden en relaties, e.d. kunnen beheren. Daarnaast kunt u ook eenvoudig factureren, uw boekhouding bijhouden, uw website beheren en e-mailingen verzorgen.

wat kan e-captain voor u betekenen?

Wilt U het ledenbeheer zodanig inrichten dat bestuursleden zelf de benodigde informatie kunnen raadplegen?

Dankzij de eenvoudige werking van dit krachtige ledenbeheerpakket kunt u binnen enkele minuten al volop overzichten en facturen maken. Maar ook contracten en herinneringen maakt u in een handomdraai. Meerdere ledensoorten? Geen probleem. Met e-Captain kunt u een onbeperkt aantal leden registreren. e-Captain is ook geschikt om met meerdere personen in te werken met eigen inlogcodes.

Documentflexibiliteit

Vele documenten zoals controlebrieven, facturen, lijsten etc. kunt u eenvoudig printen op uw eigen printer thuis. U logt in de webapplicatie en en u kunt werken. Uw verenigingslogo kan worden opgenomen in de brieven, etiketten, enveloppen en lijsten. Hierdoor bepaalt u voortaan wat er bijvoorbeeld op een factuur komt te staan. Alle lijsten en documenten die u kunt afdrukken, kunnen van te voren op het scherm getoond worden, zodat u geen onnodig (brief)papier hoeft te verspillen.

Ledenbeheer

Voortaan hebt u een duidelijk beeld van uw gehele financiële plaatje. U kunt snel zien welke producten aan leden zijn gekoppeld, welke er nog openstaan en welke geresulteerd hebben in een factuur. Welke rekeningen er nog openstaan of er herinneringen zijn uitgegaan en hoeveel. Aan de hand van de beschikbare gegevens kunt u tevens een eenvoudige analyse maken van het betalingsgedrag van uw leden.

Speciale optie

e-Captain heeft een automatische informatie uitwisseling met uw bond. (ale uw bond zo ver is) Indien u bv. maandelijks of halfjaarlijks aanmeldt dan kunt u dat gewoon blijven doen zoals u gewend bent. Deze module zorgt voor keurige aan- en afmelding van de leden in de door u aangegeven bond. Mutaties krijgt u dan ook automatisch door van uw bond. Met een druk op de knop worden ze door u uitgewisseld. Ideaal voor o.a. verenigingen en stichtingen, MKB bedrijven.

Bezoek de website van e-Captain

Logo e Captain FINAL

 
 

Over denq

denq is een onderneming
gespecialiseerd in het hosten,
ontwerpen, maken en plaatsen van websites op het internet.

 

Adres

denq
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

 

Contact

Telefoon        073-6141431
Emailadres    ofni.[antispam].@denq.nl